Försäljningschef

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Försäljningschef Hjältevadshus

Vill du vara med och skapa och leda Sveriges bästa och mest motiverade säljkår?
Vi erbjuder en varierande och inspirerande tjänst som försäljningschef till Hjältevadshus. Företaget har 135 anställda och utöver detta ca 24 agenter och konsulter. Vår fabrik och vårt huvudkontor är beläget i Hjältevad, som ligger strax utanför Eksjö, men denna roll kommer innebära en flexibilitet att röra sig över Sverige.

Vill du vara med om Lyytis takeover i Sverige?

Vi på Lyyti söker nu Sales Development Representative (SDR) till vårt kontor i Stockholm. Om du är energisk, målmedveten och brinner för försäljning är det kanske just dig vi söker! Som Sales Development Representative kommer du att ha en viktig roll i Lyytis framgång på den svenska marknaden. 

Visit Dalsland söker en marknads- och försäljningschef

Visit Dalsland och Dalslands kanal AB söker en gemensam marknads- och försäljningschef till vårt kontor i Upperud. Dalsland har en enorm potential som besöksmål och vi söker en ambitiös och målmedveten medarbetare som kommer få en central roll i landskapets destinationsutveckling och Dalslands kanals utveckling och kommunikation.