Här skapar vi Sveriges största översikt på leverantörer som underlättar vardagen för alla försäljningschefer.  Sidan är under utveckling! 

Säljstöd – din one-stop för att hitta och välja de bästa systemen och tjänsterna som kan förstärka och öka din försäljning.

Att hitta det rätta systemet eller tjänsten kan vara en utmanande uppgift för varje försäljningschef. Därför har vi skapat Säljstöd – din one-stop för att hitta och välja de bästa systemen och tjänsterna som kan förstärka och öka din försäljning.

TJÄNSTER

CRM-system

CRM automatiserar sälj- och kundhantering genom att spåra och analysera interaktioner samt samla kunddata från olika källor som webbsidor, sociala medier och telefonsamtal. Det fungerar som en central hub för säljkonton, prospekt och leads, och kan vara ett övergripande system för alla avdelningar.

Leasing och finansiering

Leasing och finansiering utgör kritiska element inom affärsstrategier, och valet mellan dem kan påverka företags ekonomiska framgång. Denna dynamiska sektor erbjuder olika alternativ för att möta företags unika behov och mål. Nedan presenteras en lista över marknadens ledande aktörer som spelar en central roll i att underlätta framgångsrik affärsutveckling genom sina experttjänster inom leasing och finansiering.

 

 

Aktiveringsbolag
Databas och informationsbolag
Kickoff
Kreditbolag
Leasing & Finansiering
Profilbolag
Rekryteringsbolag med säljprofil
Säljcoacher

SYSTEMSTÖD

CRM
CRM för fältsäljare
Customer Success system
E-post marknadsföring
Kundundersökningar verktyg
Kundtjänstsystem
Lead generation-verktyg
Marketing automation
Marknadsföringsverktyg
Offertverktyg
Prospekteringsverktyg
Subscription management software
Säljstödssystem