Nyheter för dig med yrkesrollen försäljningschef:

Saleseffect.se är Sveriges nyhetssajt för yrkesrollen försäljningschef (och ambitiösa säljare)

– Oberoende nyheter för dig som driver affärer och leder säljande personal –
All information på saleseffect.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa vid citering. Ansvarig utgivare: Victor Träff. Vi följer GDPR och använder cookies. Läs mer här.

Fyra dynamiska annonsmöjligheter hos Sveriges nya och enda oberoende media för alla som jobbar i yrkesrollen försäljningschef.

1, Platsannonser
Annons på sajten och i nyhetsbrev
Fritext, max 500 ord plus logga/bild
Rubrik+ingress+brödtext med länk till ansökan
Annonsen läggs under lediga jobb i högerspalten, samt finns med i nyhetsbrevet under perioden.
Pris en vecka: 2 000 kronor
Pris tre veckor: 5 000 kronor

2, Årspartner native-artiklar, unikt koncept med 30 platser!
Native/Advertorial/Case/
Vi har låst den fjärde nyhet på förstasidan samt åtta platser till på sajten för native-budskap från våra partners, på dessa platser exponeras aktiva partnerbudskap. Materialet är annonsmärkt via vårt tagg system. Samtliga aktiva partners budskap finns tillgängliga under Partners i huvudmenyn under kampanjperioden. Alla native-artiklar finns med i nyhetsbrevet vid ett tillfälle.
12 månaders synlighet med egen landningssida med 1-2 artiklar per/kvartal.
Pris: 60 000 kronor

3, Enstaka native-artiklar
Native-artikeln publiceras i vårt nyhetsflöde och kommer med i nyhetsbrevet önskad vecka, allt material är annonsmärkt via vårt tagg system.
Pris: 7 000 kronor (Begär offert vid flera)

4, Display annonsering
Panorama/toppbanner:
Format: 980×120
Pris för 50% sidvisningar: 5 000 kr per vecka
Modul/högerspalten:
Format: 300×250
Pris:
Modul 1: 3000 kronor per månad
Modul 2: 1500 kronor per månad
Modul 3: 1000 kronor per månad

Övriga format: Begär offert

Välkommen att kontakta oss för annonsbokning och förfrågningar:

Partner- och försäljningsansvarig:¨

Daniel Binett 070-798 66 62 daniel@eventeffect.se 

Säljare:

Lena Klaesson 070-432 30 13  lena@eventeffect.se

 


Victor Träff, vd
070-611 11 53 – Victor@eventeffect.se


 

Vi har formulerat följande beskrivning för vår publicistiska verksamhet:

Oberoende nyheter, expertråd, inspiration, erfarenheter och verktyg för ​dig som driver affärer och leder säljande personal. Vi vänder oss till en yrkeskår som sitter i roller som affärsutvecklare, försäljningschef, försäljningsdirektör, KAM, säljledare, säljcoach och ambitiösa säljare. Vårt huvudfokus för innehåll är att serva lyfta de personer som sitter i yrkesrollen försäljningschef med ansvar för den enormt viktiga intäktsgenererade delen i företag och organisationer.

Vår verksamhet består av:

  • Sajten saleseffect.se
  • Nyhetsbrev varje fredag morgon

Verksamheten drivs av:
Eventeffect Nordic AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Kontakta oss:

Sophia Loader, Executive Editor
sophia@eventeffect.se

Vd, Victor Träff
Victor@saleseffect.se

Publisher, S-E Remmare
Sven@eventeffect.se


Artiklar om yrkesrollen försäljningschef:

Vilken lön borde jag ha som försäljningschef?
Undrar du om din lön är marknadsmässig? Vi har tagit fram statistik över vilken lön du som försäljningschef borde ha.

Nio misstag du bör undvika som försäljningschef
Saleseffects har sammanställt nio vanliga misstag du bör undvika som försäljningschef baserat på erfarenheter från vana säljledare.

Så vet du att det är en toppresterande säljare du rekryterar
Vad säger forskningen om det som skiljer låg- och toppresterande säljare åt? Saleseffects expertskribent Christer B Jansson vd och grundare av Confident Approach förklarar vad som är avgörande.

Är det verkligen fungerande mål du har?
Här bjuder Saleseffects expertskribent Antoni Lacinai som är en är en av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare på några nyttiga tankar om konsten att sätta fungerande mål. Är det verkligen mål du har för ditt säljteam eller är det önskemål? Kolla in filmen här.


Om yrkesrollen försäljningschef / Sales Manager
Att vara försäljningschef innebär att du ansvarar, planerar, leder, utvecklar och samordnar arbetet på en försäljningsavdelning för att kunna uppfylla organisationens tillväxtmål. En Sales Manager fungerar också som ett säljstöd och ansvarar för att alla säljare får de rätta förutsättningarna för att kunna arbeta mot en ökad försäljning. Ytterligare arbetsuppgifter som kan ingå i rollen som chef är bland annat personalansvar och rekrytering av personal.

På ett mindre eller mellanstort företag kan du ha dubbla roller där du både agerar som chef med ett coachande ledarskap samtidigt som du själv är aktiv som säljare. Du kan ha en stor fördel i ditt övriga arbete att aldrig helt och hållet släppa den säljande biten.

Som försäljningschef ställs ofta höga krav på ledarskaps- och samarbetsförmåga. Du behöver också tycka om att arbeta med siffror och statistik i att både analysera och planera nya strategier för att öka försäljningssiffrorna. Informationen ligger också till grund för de underlag och strategier du behöver presentera för företagsledningen.

Utbildning – Hur blir man Försäljningschef?
En vanlig väg till att bli försäljningschef är genom en universitetsexamen som civilekonom. Att ha arbetat några år som säljare är en klar fördel för att kunna sätta sig in i de anställdas roll och deras utmaningar men även för att förstå verksamheten och vilka strategier som kan fungera för uppsatta mål. Marknadsföring och kommunikation är en viktig del i arbetet med lyckad försäljning och kan vara bra områden att fördjupa sig inom.

Karriärmöjligheter för en Sales Manager
För en Sales Manager som kan visa upp mycket goda resultat i sina försäljningssiffror kan det finnas stora möjligheter att bli anlitad på större företag och särskilt internationellt om du har mycket goda språkkunskaper. Karriärmöjligheterna är även ljusa för att kunna ta klivet upp som verkställande direktör eller att ta sig an styrelseuppdrag.

Titlar inom yrkesrollen försäljning:

Försäljningschef, Försäljningsdirektör, säljchef, säljledare, teamledare, Sales Manager, Account Manager, Account Executive, Affärsutvecklare, After Sales Manager, Bilsäljare, Business Area Manager, Business Developer, Butikssäljare, Client Director, Contract Manager, District sales manager, Export Manager, Export Sales Manager, Fastighetsmäklare, Företagssäljare, Försäkringsrådgivare, Försäljningsingenjör, Head of Sales, Hyresmäklare, Innesäljare, KAM, Key Account, Key Account,  Manager, Kundansvarig, Marknadskonsulent, Matsäljare, Regionchef, Representant, Rådgivare, Sales advisor, Sales Engineer, Sales Executive, Sales representative, Senior KAM, Senior Account Manager, Senior Sales Manager, Senior Sales Representative, Systemsäljare, Säljansvarig, Säljare, Projektledare, Sales, Säljkonsulent, Technical Account Manager och Teknisk säljare.